Hvad er en Quaffer
  Quaffer for alle
  Q-Tips
  Køb dine egne  
  Quaffer Glas
 Barer   Restauranter
 Natklubber
 Quaffer 
 reklamemateriale
 Quaffer opskrifter
 Billedgalleri
 OnLine bestilling for
 barer ol.

   
                  

 

"Q" Tips

Her er et par tips som vil forbedre din Quaffer-oplevelse:

Den bedste måde at drikke en Quaffer på er:

Efter du har fyldt glasset, kaster hovedet bagover og lader væskerne flyde. Når væskerne kommer ud af glasset, vil de blandes og gøre shot’et mere ”smooth”. Sørg for at åbne munden nok, da Quafferen er bedst når du drikker den hurtigt. Det sidste du smager er juicen i bunden, så sørg for at den er god! 

  1. Knæk aldrig en Quaffer – så får du først smagen af ren spiritus og derefter en slurk ren juice. Quafferen kan virke stor, når man ser den, men når man overvinder sin frygt er oplevelsen suveræn.
  2. Køl alkoholen i fryseren – det gør shot’et endnu bedre.
  3. Hvis du vil have en rigtig manddomsprøve ud af dit shot, så gør det omvendt. Hæld alkohol i bunden og juice i toppen – men på egen risiko!
  4. Hvis du skal have gang i en død fest, så lav en Quaffer-station – hertil skal bruges et udvalg af sprut, juice og sodavand samt en fuld Quaffer. Tricket er, at man aldrig må fylde en Quaffer selv eller efterlade en tom Quaffer. Når en person har drukket Quafferen, skal han opfylde en ny, som den næste så drikker og så fremdeles. Det skal nok få gang i festen – tro mig!

KLIK: Serving the Q
 

  
  HANDELSBETINGELSER   COPYRIGHTS   KONTAKT  

SIDST OPDATERET DEN 19. maj 2007 - COPYRIGHT Quaffer DENMARK